Rólunk

Üdvözöljük a Looke -ban - a kézműves, kényelmes bőrcipő szakembere. Büszkék vagyunk arra, hogy nagy minőségű cipőt kínálunk nekik, amelyek Európában szenvedélyesek.

  • Bőr - az anyag, amely mögött állunk

    A bőr a cipő bizonyított részét képezi az ősidők óta. Az évek során alkalmazkodik és változtatásokat alkalmaz, hogy megfelelő és kényelmes legyen a mindennapi használatra. Megfelelő gondossággal ez egy nagyszerű beruházás, amely garantálja a hosszú élettartamot. A Looke fontosnak tartja a magas színvonalú bőrt, amelyet a bevált európai beszállítóktól kapunk. A bőrt ezután cipészek dolgozják fel, akik azt a jól ismert bőrcipőbe formálják.

  • A kényelem először velünk jön

    Egy szép dizájn és a legdrágább bőrnek nem lenne értelme számunkra, ha nem érezzük magunkat a kész cipőben. A Looke -ban tehát lágy bőrre, optimális fénys talpra (a cipő típusától függően) és természetesen lágy talpbetétekre támaszkodunk, amelyek alkalmazkodnak a lábhoz. Gondoskodunk arról is, hogy a cipő belső bélése ne dörzsöljön, és ezért egész nap megbízható társ.

  • Sztori

    A márkát Franciaországban alapították. Az első modellek cipők voltak, melyeket gyorsan magas szintű kényelem jellemezett. A Looke márka az évek során fejlődött, és már több európai országban is elérhető.

1 / 3

Looke

A Looke márka, amely eredetileg főként francia téglalapüzletekben terjedt el, 2016 óta kezdett megjelenni üzletekben Csehországban, Szlovákiában, később Németországban és más európai országokban is. 2019 óta a francia Looke márkát online is kínáljuk és képviseljük.

Vízió

Célunk, hogy ügyfeleinknek megmutassuk, hogy a bőr nemcsak jó befektetés lehet, hanem nagyon kényelmes is lehet. Nem követjük vakon a trendeket és az aktuális stílusokat a kényelem rovására. Mindig kényelmes, magas minőségű és nem hagyományos bőrcipőket szeretnénk kínálni Önöknek, amelyekre mindig számíthatnak.

Mivel Önök, az ügyfeleink, mindig visszatérnek hozzánk, mindig új Looke-ot tudunk bemutatni Önöknek. Köszönjük.