Tiszta, mindent, amit tudnod kell 👍

Gyakran Ismételt Kérdések

Csere és visszatérés

Nem felel meg a cipő? Használd az egyszerű és ingyenes csere vagy visszaküldés lehetőségét 30 napig. A pontos útmutatások megtalálhatók a "Visszaküldés és Csere" szakaszban.

További információkat a Visszaküldési irányelveinket.

Szállítás és fizetés

Általában 24 órán belül elküldjük a megrendelését.

35 000 Ft vagy annál több vásárlás esetén ingyenes szállítást biztosítunk!

A megrendelést online fizetheti hitelkártyával, Apple Pay, Google Pay, Bolt fizetés és banki átutalás segítségével.

Azonnali fizetés esetén az árut azonnal elküldjük. Banki átutalás esetén a szállítmány csak a számlánk jóváírását követően kerül feladásra.

Reklamáció

A garancia -időszak 2 év. Panasz esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben, és további utasításokat kap az egyszerű visszatéréshez. További információkért lásd a Panasz szakaszot.

Mikor érkezik a cipőm?

Általában 24 órán belül küldjük el megrendelését.

Szállítás a címre vagy a pick -up webhelyre általában 2-4 munkanapot vesz igénybe.

Hogyan választja ki a megfelelő méretet?

Kérjük, használja a méretválasztás feletti minden cipővel megtalálható méretű táblázatot. Ha meg kell mérnie a talpbetét hosszát, írjon minket csevegéssel vagy e -mailben. Ha a cipő nem felel meg neked, akkor ingyenesen küldheti vissza őket.

Hol találom a Looke üzletet?

A Looke vállalkozások tucatnyi városban találhatók Németországban, Ausztriában és az egész Európai Unió területén. Láthatja a kirendeltségek elhelyezkedését. Sajnálatos módon azonban nem ismerjük partnereink készletét, így nem tudunk javasolni konkrét modellt.

Van egy másik kérdésem, hogyan kaphatom meg a leggyorsabb választ?

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb alsó vörös chaten keresztül. Ez a leggyorsabb módja a válasznak. Használhatja az info@looke.hu e-mail címet is, vagy az kapcsolattartó űrlapot.