Ingyenes visszaküldés 30 napig - Packeta.hu

Nem tetszik Önnek a cipőnk, vagy nem megfelelő a méret? Egyszerűen és ingyenesen visszaküldheti vagy kicserélheti.

Egyszerű ingyenes visszatérés 30 napon belül.

Próbálja ki a cipőt a saját otthonának kényelmében. Ha a méret nem felel meg az Önnek, csak csomagolja be a cipőjét, és hozza őket a következő Packeta.hu ágba. Cserélheti a cipőt egy másik méretre, vagy jelentkezhet visszatérítésre.

Hogyan kell folytatnia?

 • Töltse ki a visszaküldési nyomtatványt a csomagban.
 • A visszaküldő listán kap egy visszaküldési kódot. Kérem, írja le ezt a kódot, vagy fényképezze le.
 • Cipőt gondosan becsomagolja, majd vigye el a Packeta átvételi pontjára. A lefotografált kódot adja át az átvételi pont munkatársának.

Velünk a teljes visszatérési folyamat az Ön számára készült ingyen!

Visszatérés: A pénzt visszatérítik a fizetés módjával. Ha ez nem lehetséges, akkor kérjük a bankszámlaszámot.

Csere: Cipőt kicserélhetjük másik színre, méretre vagy modellre. Kérjük, ezt az információt tüntesse fel a visszaküldési űrlapon.

A visszaküldéssel nem kell előre kapcsolatba lépnie. Ha azonban biztosan szeretné, hogy minden zökkenőmentesen menjen, értesíthet minket a visszaküldésről az info@looke.hu címen.

Az áruk visszatérésének és cseréjének feltételei a feltételek szerint

Részletes feltételek:

Áruk visszatérése és cseréje 30 napon belül

 • A cipőknek nem szabad viseltek lenniük - csak otthon lehet kipróbálni őket. (Ha a cipőt otthonon kívül viseli és használatba veszi, a visszaküldés már nem lehetséges.) A cipőket vissza kell adni ugyanabban az állapotban, amelyben megkapták.
 • A "30 nap" időszak az átvételtől (vagy az Ön által megbízott személy által történő átvételtől) a visszaküldés időpontjáig tart.
 • Ha az egész rendelést visszaküldi, a szállítási költség is visszatérítésre kerül. Ez a lehető legalacsonyabb összeg, amit a szállításért kínálunk.
 • Ha csak részleges visszaküldést hajt végre, csak a visszaküldött termékért járó összeg kerül visszatérítésre.
 • Ha nem tartja be a 30 napos határidőt, elveszíti a visszaküldési jogát. Ebben az esetben minden egyéni megoldást kell megtárgyalnunk, és e-mailt kell írnia nekünk a info@looke.hu címre.
 • Ha a 30 napos határidőt túllépve küldi vissza a terméket, és mi megkapjuk, nem vagyunk kötelesek feldolgozni a visszatérítést, mielőtt felvétel nélkül kapcsolatba lép velünk. Lehetőség van egyedi megállapodásra, vagy a termék visszaküldése a címére, plusz szállítási költségekkel.
 • Kérjük, a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza. Bár ez nem kötelező a visszaküldéshez, de plusz költségeket takarít meg nekünk.
 • A visszaküldés okának megadása nem kötelező, de örömmel fogadjuk az elállási űrlapon történő jelölést.

Sérült áru érkezett?

Ha kinyitja a csomagot, és úgy találja, hogy az áruk sérültek vagy hibák, kérjük, készítsen fényképeket a hibáról, és tájékoztasson minket erről a következő címen: info@looke.hu.

A csomag megsérült -e a csomag a szállító társaság? Közvetlenül az átadás után el kell fényképezni a programot és az alatt ránk info@looke.hu tájékoztatni.