Sajnos a nyár lassú, de biztosan véget ér. Nem kétségbe esünk, és elegánsan és kényelmesen visszatérünk a mindennapi életbe. Ma megnézzük azokat a modelleket, amelyek ideálisak lesznek a következő szezonra. Megvizsgáljuk az első őszi és téli stílusokat is.

 • PASCALE

  Augusztus végén feltöltöttük a legjobban eladott mokaszint "Pascale" -et. Ezek a mokaszinok valódi bőrből készülnek, tökéletesen ülnek, és ügyfeleink szerint mindennapi választások. Viselheti hosszú szoknyákra vagy farmerre, legyen az iroda vagy sétára.

  Kilátás 
 • Meryne

  Ezek a perforációs mintákkal rendelkező bőr mokaszinok három színben kaphatók. A szélesebb lábakhoz is jól illeszkednek, és ezért nagyon népszerűvé váltak ebben az évben. Természetesen nem hiányzik a népszerű talpunk ezüst sarokkal.

  Kilátás 
 • Francene

  A "Francene" textil mokaszis teljes mértékben megfelel -e, hogy megy a városba, vagy kényelmes irodai cipőt keres. Könnyű, kellemes és természetesen kényelmesek a puha bőr talpbetétnek köszönhetően.

  Kilátás 

A megfelelő bőr csipke -up cipő és cipők

Mint tavasszal, ősszel még ősszel sem hibáznak. Pontosan ezekre az évszakokra univerzális cipő. Könnyűek és kényelmesek, és minden utcát felfedezhetnek a városában. A lombhullató hónapokban a fekete, a krém és a homok színes hangjai a sajátjukba kerülnek.

 • Leona

  Egyszerűen elegáns, egyszerűen nadrággal és szoknyákkal. Az igazi bőr, teljesen fekete kialakításban, nagyszerű választás lesz a napi munkához és a különleges alkalmakhoz.

  Kilátás 
 • Bukás

  Ezek a "Leona" ikercipők egy kis szabadidős stílust kapnak a talpukkal. A krémes színű bőrben azonban kiválóan kombinálhatók mind alkalmi, mind elegáns stílusokkal.

  Kilátás 
 • Bernice

  Vagy szeretik őket, vagy nem szeretik őket. Ezeknek az egyedi cipőknek szokatlan elasztikus kötése van. Számunkra ez nagy előnye mind a viselés, mind a költözés, mind a viselés során.

  Kilátás 
 • Rapaire

  Nem akar másokat hűvös őszre. Az igazi bőr, könnyű, de keményen hordozó talp és a fekete dizájn tökéletesen harmonizálódik ebben a szezonban.

  Kilátás 
1 / 3

Az ősz és a tél első ébredése

És végül is boldogok vagyunk! Mivel az idei kollekció tele van elegáns modellekkel, a havas utak ismét kissé kellemesebbek lesznek.

Nemcsak a klasszikus bőrfestékekben rajzolhat, hanem munkavállalói csizmát vagy Chelsea csizmát is viselhet!

 • Leondrea

  Hagyja, hogy elcsábítsa magát a Chelsea stílus, amelyet Angliában hoztak létre a 19. században, és világszerte népszerű volt. A Leondrea valódi bőrből készül, és ezért biztonságos választás az őszi és téli napjain.

  Kilátás 
 • Jessica

  Cipő, ahol télen bárhová mehet. Ez a klasszikus és ugyanakkor a modern lábbeli egyesíti a robusztus valódi bőrt az eredeti mintával és egy tartós profilú talppal.

  Kilátás 
 • Madalyne

  A női bőr bokacsizma valódi bőrből készült, akik nem félnek a téltől. Elegáns sarkú és teljesen feketével viselheti őket kabáthoz és kabáthoz.

  Kilátás 
 • Indítvány

  Elegáns, de feltűnő. Ha ezt a stílust keresi, akkor a téli szezon során imádni fogja a homok -színű bőrcipőt "Raison". A cipőnek a boka csizmájának klasszikus stílusa van, eredeti kerek nyelvvel.

  Kilátás