Cipő szélessége: Az F, G és H jelentése

Cipővásárláskor nem csak a megfelelőt játssza Méret fontos szerepe, de a Cipőtartomány- A cipőtartományt az F, G és H betűk tartalmazzák, és információkat nyújt a cipő szélességéről. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a különféle cipőhosszokat, és elmagyarázzuk, miért fontosak.

Cipő szélessége f:

  • Az F cipőtartomány keskeny illeszkedésre vonatkozik. Az ilyen szélességű cipők olyan emberek számára alkalmasak, akiknek keskenyebb lába van, vagy inkább a szoros illeszkedést szereti.
  • A túl szoros cipőtartomány nyomáshoz, súrlódáshoz és kellemetlenséghez vezethet. Ezért fontos, hogy a keskenyebb lábakkal rendelkező emberek az optimális kényelmet biztosítsák a megfelelő széles F -vel.

A cipő szélessége g:

  • A G cipőtartomány normál illeszkedést jelent. Az ilyen szélességű cipő a legtöbb ember számára alkalmas, mert átlagos lábszélességük van.
  • A G cipőválaszték elegendő helyet kínál a láb természetes tágulásához sétáláskor, és biztosítja a kényelmes illeszkedést.

Cipő szélessége H:

  • A H cipőtartomány széles illesztést jelent. Az ilyen szélességű cipő alkalmas a szélesebb lábú vagy bizonyos lábproblémákkal, például a Hallux valgus -szal.
  • A túl keskeny cipőtartomány fájdalomhoz, nyomáspontokhoz és korlátozásokhoz vezethet. Ezért a szélesebb lábú vagy lábproblémákkal küzdő embereknek a megfelelő széles H -vel rendelkező cipőt kell választaniuk, hogy biztosítsák az optimális illeszkedést és a támogatást.

 

Modellleírásunkban mindig megtalálja a megfelelő szélességet. Ha tanácsra van szüksége, kérjük, írjon nekünk csevegést.

Vissza a blogba